Бойовики терористичної організації обезголовили в Сирії двох жінок, запідозривши їх у чаклунстві.

Про це повідомляє Lenta.ru.

Страта відбулася у провінції Дейр-ез-Зор на сході країни. За словами, глави правозахисної організації Syrian Observatory for Human Rights Рамі Абдулрахмана, разом із жінками були страчені їхні чоловіки.

"Вперше в Сирії жінок обезголовили мечем на очах інших людей", - повідомив він.

Читайте також: Екстремісти підірвали готель, де оплакували жертв минулого теракту

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше таким чином ісламісти страчували тільки чоловіків, серед яких були противники бойовиків, іноземці, журналісти, а також ті, хто, на їх погляд, порушив закони шаріату.

25 травня повідомлялося, що ісламісти за дев'ять днів стратили 217 осіб у сирійському місті Пальміра і його околицях. При цьому, як наголошується, бойовики вбивали цілі сім'ї. Деякі люди були обезголовлені, решту розстріляли або зарізали.

У середині травня бойовики ІГ влаштували масову страту в селищі Аль-Амірія в трьох кілометрах від руїн стародавньої Пальміри. Тоді було вбито 45 мирних жителів.