На Кіпрі 88-річний пенсіонер Онуфріс Міхаїлідіс відправив свою місячну пенсію на допомогу грецькому уряду в подоланні кризи. Влада країни отримали від старого 506 євро.

Про це повідомляють західні ЗМІ.

Літній чоловік доклав до грошей лист, в якому висловив "другові Алексису", тобто прем'єр-міністрові Греції Алексісу Ціпрасу, "вдячність за невтомні і героїчні зусилля зберегти честь і гідність грецького народу, який так відчайдушно бореться з так званими партнерами".

Пенсіонер сподівається, що його вчинок може змусити заможних громадян країни допомогти нужденним.

Читайте також: Через дефолт Греція втрачає 50 тисяч туристів щодня

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Пізніше чоловік розповів журналістам, що після того, як він передав свою пенсію владі, йому подзвонили з вдячністю помічники Алексіса Ціпраса.

Пенсіонер каже, що до цього кроку його підштовхнув випуск новин по телевізору. Греки похилого віку стояли в черзі в банки, намагаючись зняти гроші.

Нагадаємо, що раніше Єврорада зобов'язала греків представити пропозиції по програмі реформ і виходу з кризи до четверга. Греції загрожує вихід з єврозони.