У Мюнхені з'явилися світлофори для ЛГБТ-пішоходів. На спорудах за руки тримаються не тільки гетеросексуальні пари, а й геї та лесбіянки.

Про це розповіли у Pink News.

"Міська рада вирішила оснастити ними пішохідні переходи в переддень щорічного Параду Гордості, який відбуватиметься у суботу, 11 липня", - йдеться у повідомленні.

Ініціатором встановлення світлофорів стала Німецька партія зелених. Однак проти цього заходу виступили члени Християнсько-соціального союзу.

Читайте також: У Туреччині закликають до вбивства геїв

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нововведення обійшлося місту в 10 тисяч євро.

Наголошується, що до традиційних зображень на світлофорах можна буде повернутися коли завгодно. Для цього потрібно буде лише замінити спеціальне скло, на якому намальовані силуети гомосексуальних пар.

Варто зауважити, що у Німеччині гей-шлюби перебувають під забороною, однак з 2001 року представники ЛГБТ-спільноти можуть зареєструвати громадянське партнерство.

Станом на 2013 рік у країні було оформлено 35 тисяч одностатевих союзів.