Фанати футбольного клубу Познані "Леха" і варшавської "Легії" вивісили провокаційні банера під час матчу за Суперкубок Польщі.

Про це повідомляє Football24.

Футбольний поєдинок проходив у Познані. Фанати "Леха", перекресливши тризуб на тлі червоно-чорного прапора, написали на своєму плакаті наступне: "Пам'ятаємо український геноцид поляків на Волині".

Фанати "Легії", що програла з рахунком 3:1, додали зі свого боку: "Не пошкодуємо бандерівців. 11.07.43. Пам'ятаємо".

Матеріал по темі: Польща вимагає скасувати статус "ОУН-УПА" як борців за незалежність

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що деякі польські історики вважають, що представники Української повстанської армії винні в волинської трагедії 1943 року, річниця якої була днями. Польські політики неоднозначно оцінили закон про героїзацію героїв УПА.

Під час візиту до Києва президент Польщі Броніслав Коморовський виступив з промовою в будівлі українського парламенту і пояснив, що такий закон принесе розбіжності в спільну історичну пам'ять між країнами-сусідами.

Ультрас варшавського клубу під час матчу проти "Металіста" в Києві в рамках Ліги Європи минулого сезону відзначилися провокаційним банером з натяком на, нібито, приналежність Львова полякам.