У США триває розслідування стрілянини на двох об'єктах Військово-морських сил у Теннессі. Збройний напад вчинив Мухаммад Юссеф Абдулазіз. 24-річний чоловік народився у Кувейті і був натуралізованим громадянином США.

Про це повідомляє Еuronews.

В результаті стрілянини загинули чотири морських піхотинця. Ще один отримав поранення. Нападник відкрив вогонь біля центру для резервістів та призовного офісу у містечку Чаттануґа. Самого нападника застрелили.

Поліція провела обшук у домі Абдулазіза. Там також затримали двох жінок.

Президент США Барак Обама у Вашингтоні пообіцяв, що розслідування буде коротким і ефективним. Пентагон підтвердив Білому Дому, що всі військові об'єкти ретельно охороняються.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ім'я нападника не фігурувало у списках підозрюваних терористів. Проте кілька років тому його батько став об'єктом уваги спецслужб США.

Читайте також: Терористи хотіли відрізати голову французькому високопосадовцю

Наразі не встановлено зв'язків між Абдулазізом та якоюсь терористичною організацією.

Однак на цьому тижні він опублікував два блоги з ісламістськими висловлюваннями. В одному з них він написав, що життя "коротке та гірке".