Американський фристайліст Гас Кенуорті (Gus Kenworthy) став популярним в мережі після зимової Олімпіади Сочі-2014.

Гас Кенуорті привіз додому з олімпіади срібну медаль, однак його популярність пов'язана не стільки зі спортивним досягненням, скільки з бездомними собаками, яких спортсмен підібрав неподалік від Олімпійського селища і забрав з собою в США.

Тоді, три роки назад, ці фото з цуценятами, які спортсмен публікував у своєму Twitter, розходилися в тисячах ретвітів, на них звернули увагу деякі знаменитості світового масштабу, а сотні дівчат зі всього світу пропонували Кенуорті негайно одружитися з ними.

Щоправда, через деякий час дівчат чекало розчарування - спортсмен зробив камінг-аут, зізнавшись у своїй нетрадиційній сексуальній орієнтації.

А що стало з цуценятами, яких спортсмен вивіз до США? Одна з собак, нажаль, не дожила до перельоту, оскільки була серйозно хвора, і Гас Кенуорті нічим не зміг їй допомогти. Прилетівши додому, спортсмен подарував двох цуценят своїм друзям, а ще двоє - Джейк і Мішка - стали зірками інстаграма The Sochi Pups, який Кенуорті завів спеціально для них відразу після Олімпіади.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

З того часу ось уже три роки американський спортсмен і його супутник життя, канадський фотограф Робін Макдоналд (Robin Macdonald), ведуть фотоблог про своїх собак, які за цей час помітно подорослішали.

"І через три роки ці хлопці все ще найближчі друзі", - стверджує олімпієць.