У Британії старий ролик з 7-річною королевою викликав справжній скандал. Виявилось, що члени королівської сім'ї на відео підкидають руки в нацистському вітанні.

Чорно-білий відеозапис знайшла газета Sun. На ньому видно, як 7-річна Єлизавета з матір'ю, сестрою і дядьком граються у саду. Тоді королева-мати, мабуть, починає зігувати, а поглянувши на матір, Єлизавета повторює цей жест. Принц Едвард, майбутній король Едвард VIII, також піднімає руку, передає hronika.info.

Поки не зрозуміло, як газета роздобула ці кадри і за яких обставин вони взагалі були зроблені.

У Букінгемському палаці обурилися і заявили, що Sun експлуатує запис, зроблений 80 років тому.

Читайте також: Америка пригрозила Росії жорсткими санкціями

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

До речі, короля Едварда VIII, який провів на престолі менше року, раніше звинувачували в пронацистських поглядах. Існує фотографія його зустрічі з Гітлером у жовтні 1937 року.

"Ці кадри жодим чином не позначаться погано на нашій королеві та її покійній сестрі й матері. Але є унікальним свідоцтвом збочених забобонів Едварда VIII і його друзів у те похмуре десятиліття", - написали в Sun.