Міжнародне інформаційне агентство "Россия сегодня" в річницю катастрофи малазійського "Боїнга" над Україною опублікувало в п'ятницю, 17 липня, вікторину, присвячену авіакатастрофі.

Через кілька годин після публікації запис видалили з сайту агентства, проте вона залишилася в кеші Google.

У вікторині читачам пропонували відповісти на кілька запитань: коли розбився літак, який у нього був рейс, скільки чоловік летіли на борту.

Серед питань, є, зокрема, такі: "Хто є головним свідком Слідчого комітету Росії у справі про катастрофу малазійського Boeing в Донбасі" або "Хто заявив про те, що лайнер міг бути збитий ракетою "земля-повітря", випущеної з території, підконтрольної ополченцям?"

Читайте також: Радбез ООН переніс створення трибуналу щодо збитого Боїнга

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Якщо читач вірно відповідав на питання, то його вітали з правильною відповіддю. Після закінчення вікторини користувачам також з поздоровленнями пропонували розмістити свій результат в блозі.

Відзначимо, що вікторина викликала обурення багатьох користувачів соціальних мереж. Серед багатьох коментарів був і такий: "А тепер весела вікторина від РІА Новини: якого числа загинули 298 людей? Весело ж, ну".

"Боїнг" компанії Malaysia Airlines впав у Донецькій області України 17 липня 2014. Всі 298 осіб, які летіли на борту, загинули.