Засновники програми Hater влаштували світлову проекцію на будинки кількох міських вулиць зображення Володимира Путіна, який обіймає вагітного Дональда Трампа. Про це повідомляє видання Mashable.

Таке карикатурне зображення президентів Росії і США з'явилося на п'яти вулицях Нью-Йорка. Зображення президентів супроводжувалось логотипом додатку у вигляді перевернутого серця і фірмовим хештегом #LoveThroughHate, що в перекладі означає - до любові через ненависть.

Автор і директор програми Hater, комік Брендан Альпер (Brendan Alper) пояснив, що вони влаштували акцію "заради лулзів" і просто хотіли розсмішити людей, незалежно від того, на чиєму вони боці. За його словами, до любові може привести не лише загальна ненависть до чогось, але і гумор.

Додаток Hater запустили на початку лютого цього року. За словами Брендана Альпера в додатку вже є понад 2 тисячі різних тем для ненависті, в тому числі Дональд Трамп, Тейлор Свіфт і безглютенові продукти.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще