Офіційного представника МЗС Росії Марію Захарову обурило ставлення журналістів американського видання BuzzFeed до російської пропаганди.

Захарова запитала у журналістів BuzzFeed, чому вони не висвітлюють у своєму виданні позицію МЗС в статтях про Росію. На що журналісти їй резонно відповіли: "Ми що, повинні стежити за тим, що ви пишете?". Журналісти підкреслили, що їм "є, чим зайнятися і без цього".

Про спілкування з BuzzFeed Захарова розповіла у своєму Facebook.

Представника відомства обурила така відповідь і вона прикріпила до свого посту посилання на матеріал BuzzFeed про російські вирази з матами, прокоментувавши: "тепер зрозуміло, чим конкретно".

До слова, стаття BuzzFeed про російські фрази з матами викликала обурення в російських користувачів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Їх обурило саме те, що в статті, на їхню думку, допущені помилки і неточності в трактуванні лайок. Росіяни почали вказувати американським журналістам, що описи до деяких виразів складені некоректно.

Я на днях общалась с сотрудниками Buzzfeed - американский сайт, полагающий себя СМИ (кстати, года 3 назад мы обращались ...

Posted by Maria Zakharova on Friday, 17 February 2017

Як повідомляв сайт Знай.ua, Захарова прокоментувала знайдені американськими спецслужбами докази наявності компромату на президента США.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ