У Білорусі пенсіонерка вмудрилася украсти п'ять величезних рулонів сіна.

Незвичайний кримінальний випадок стався у Пуховіському районі. До правоохоронців звернувся директор одного з підприємств. Він повідомив, що вночі у нього з поля, яке розташоване поблизу села Пуховічі, вкрали п'ять рулонів сіна, повідомляє "Інтерфакс".

Слідчі витратили аж чотири тижні, щоб розкрити злочин. З'ясувалося, що зловмисником була 73-річна пенсіонерка. Проте мешканка села Пуховічі правоохоронцям не зізналася, як їй удалося перекотити додому гігантські рулони сіна. Слідчі схиляються до того, що пенсіонерка просто приховує подільників.

Читайте також: Грек злітав в Туреччину до банкомату на винищувачі

Проти літньої жінки порушили кримінальну справу за статтею 205 Кримінального кодексу Білорусі, їй загрожує до трьох років позбавлення волі. Проте суд може поставитися поблажливо і призначити покарання виправними роботами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще