На заводі Samsung Display, розташованому на півночі В'єтнаму, сталася Масова бійка, яку спровокував конфлікт між одним із співробітників заводу та охоронцями.

Конфлікт на заводі, причини якого наразі невідомі, призвів до заворушень за участю кількох сотень робочих., повідомляє VnExpress.

"Охоронці заштовхнули його в своє приміщення і там почалася бійка. Багато інші співробітники розсердилися і погналися за охоронцями ", - розповів один з очевидців.

За даними газети, через пару годин поліція вивела всіх співробітників з будівлі, але на місці залишилися більше 10 поліцейських для запобігання можливого відновлення конфлікту.

Однак, представники в'єтнамського підрозділу корпорації Samsung заявили, що ніякого конфлікту між компанією і працівниками з В'єтнаму не було.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Це було абсолютне непорозуміння між охоронцями і будівельними робочими через те, що перевірка безпеки на будмайданчику зайняла більше часу, ніж очікувалося", - заявило газеті джерело.

За його словами, один з охоронців постраждав, всі співробітники заводу в порядку.