Президент Росії Володимир Путін зустрівся із прем'єр-міністром Ізраїля Біньяміном Нетаньяху у Москві та подарував йому книгу "Юдейська війна" Йосипа Флавія, яку видали у 1526 році.

За інформацією російських ЗМІ, цю книгу надрукували в Італії на тосканській мові. Нетаньяху наказав передати її Національній бібліотеці Ізраїлю та назвав її частиною історичної спадщини єврейського народу.

"Я ціню такий подарунок, адже він є дуже важливим для нашої історичної спадщини. Ймовірно, книгу надрукували незабаром після винайдення друкарського станку", - заявив ізраїльський прем'єр.

Нетаньяху прибув до Москви із нетривалим візитом 9 березня. Під час зустрічі із Путіним він обговорив війну у Сирію та боротьбу із тероризмом. Зокрема, ізраїльтянин виступив проти присутності Ірану у Сирії.

У книзі "Юдейська війна" описується історія Юдеї і хроніка повстання її мешканців проти римського панування. Ймовірно, що її написали у 75 році нашої ери.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей посміялась над промовою лідера Лейбористської партії Джеремі Корбина та стала героїнею мемів.