У російському Новосибірську розташована баня, власники якої вигадали скандальні рекламні слогани та назву. Заклад "Абвер" (розвідка та контррозвідка нацистської Німеччини) заманює людей слоганом на сайті "Освенцім відпочиває".

За інформацією російських ЗМІ, баня працює у районі Новосибірська, де в радіусі 600 метрів немає нічого, вже кілька років. Місцеві правоохоронці та представники влади не відповідають, чи надходили від мешканців скарги щодо скандального маркетингу.

Місцеві ЗМІ поцікавились у власника "Абверу" В'ячеслава Боєва, як саме реклама пов'язана з концтабором у Польщі часів Другої світової війни.

"Ви знаєте, що таке Освенцім? І що там робили? Спалювали людей, так? А у мене баня така спекотна, що спекотніше, ніж в Освенцімі", - розповів Боєв.

Зазначимо, що після публікації матеріалу слоган видалили з сайту.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Польщі оприлюднили список прізвищ співробітників, які працювали в Освенцімі з 1940 року.