Понад 40 людей стали жертвами серії вибухів, що прогриміли вчора ввечері, 22 липня, у нігерійському місті Гомбе.

Про це повідомляє ТАСС.

"За відомостями представників силових структур, теракти були скоєні на двох автобусних вокзалах міста", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: В Нігерії загинуло 30 чоловік через теракт на ринку

На думку очевидців, вибух не обійшовся без бойовиків радикального угрупування "Боко харам", які регулярно влаштовують теракти у місцях масового скупчення людей.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Минулого четверга, наприклад, ті ж екстремісти здійснили вибухи на центральному ринку міста Гомбе. В результаті загинули близько 50 людей, ще понад 70 отримали поранення.

Довідка. "Боко харам":"Західна освіта - гріх" (в перекладі з мови хауса) - радикальне ісламістське угруповання, що діє на півночі і північному сході Нігерії. Бойовики організації також здійснюють напади на території сусідніх країн - Нігера, Камеруну та Чаду.

У березні 2015 року "Боко харам" присягнула на вірність терористичної організації "Ісламська держава".