Заплановану на 14 березня першу зустріч президента США Дональда Трампа та канцлера Німеччини Ангели Меркель перенесли через сильні снігопади в американській столиці. Наступну дату зустрічі назвали 17 березня.

Про це повідомляє Reuters.

"Білий дім заявив, що зустріч Трампа з канцлером Німеччини Меркель відкладений до 17 березня у зв'язку з погодними умовами", - пише видання.

"Поїздка скасовується", - підтвердила і канцлер Ангела Меркель.

Нагадаємо, вперше після обрання Трампа президентом, Меркель мала полетіти на зустріч 14 березня.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що одним з пріоритетних питань, яке повинні будуть винести на обговорення під час зустрічі Трампа та Меркель - це врегулювання конфлікту на Донбасі, а також вирішення щодо подальшої взаємодії з президентом РФ Володимиром Путіним.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Кремль не бачить прогресу в поглибленні двосторонніх відносин з боку адміністрації американського президента Дональда Трампа.