Метро Токіо призупинило роботу після повідомлення про запуск Північною Кореєю балістичної ракети. На такий крок керівництво підземки пішло з міркувань безпеки.

За інформацією NHK, потяги у токійському метро стояли впродовж 10 хвилин, після чого поновили роботу. Зазначається, що вперше підземка японської столиці зупинилась через запуск ракети КНДР.

Зазначимо, що у Токіо мешкають більше 13 млн людей. Навіть короткочасна зупинка транспорту може спричинити у місті справжній колапс.

Нагадаємо, Кім Чен Ин запустив балістичну ракету середньої дальності KN-1 29 квітня. У Тихоокеанському командуванні Збройних сил США повідомили, що вона вибухнула в повітрі, а її уламки впали у 35 кілометрах від аеропорту Пукчан.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 28 квітня у московському метро оголосили повітряну тривогу, але, як виявилось, то була помилка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще