У Європі значно зросла вірогідність війни. Конфлікт може розгорітися в разі розпаду Європейського союзу.

Про це повідомив глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер в інтерв'ю Financial Times. Імовірність конфлікту зросте через те, що ЄС можуть покинути більшість країн.

Нова війна, на його думку, може розгорітись на західних Балканах. Юнкер розкритикував ентузіазм президента США Дональда Трампа щодо виходу Великобританії зі складу Євросоюзу. Глава Єврокомісії попросив віце-президента Майка Пенса не заохочувати вихід інших країн.

Юнкер наголосив, що вкрай важливо зберегти перспективу членства в ЄС для країн Балкан. Якщо їх залишити наодинці, то між ними неодмінно виникне військовий конфлікт.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Росія продовжує нарощувати свої сили біля кордонів Росії. У Ростовську область перекинули колону бронетехніки.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще