У Європі значно зросла вірогідність війни. Конфлікт може розгорітися в разі розпаду Європейського союзу.

Про це повідомив глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер в інтерв'ю Financial Times. Імовірність конфлікту зросте через те, що ЄС можуть покинути більшість країн.

Нова війна, на його думку, може розгорітись на західних Балканах. Юнкер розкритикував ентузіазм президента США Дональда Трампа щодо виходу Великобританії зі складу Євросоюзу. Глава Єврокомісії попросив віце-президента Майка Пенса не заохочувати вихід інших країн.

Юнкер наголосив, що вкрай важливо зберегти перспективу членства в ЄС для країн Балкан. Якщо їх залишити наодинці, то між ними неодмінно виникне військовий конфлікт.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Росія продовжує нарощувати свої сили біля кордонів Росії. У Ростовську область перекинули колону бронетехніки.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще