У Міністерстві закордонних справ РФ відреагували на арешт вин, які росіяни привезли на виставку в Італії з анексованого Криму.

Відповідну заяву зробила речниця міністерства Марія Захарова ,передають російські ЗМІ. Виставка проводилась у Вероні, але вона звинуватила у всьому Україну.

"Ми розглядаємо те, що сталося на щорічній міжнародній виставці вина у Вероні з арештом партії російських вин, які вироблені в Криму, як провокацію, яка були інспірована представниками, зокрема, київської влади в Італії, мабуть, завданням яких було кинути тінь на офіційний візит в Російську Федерацію президента Італії, який успішно триває в ці дні. Можливо, в цьому полягала їхня мета", - заявила Захарова.

Вона наголосила, що італійська влада виступала за розширення «двостороннього торговельно-економічного співробітництва, не зуміла протистояти цьому антиросійському задуму».

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Росії заборонили виставляти вина з Криму на виставці Vanitaly. Причиною цього стало те, що їх привезли з анексованої території.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще