Леонід Развозжаєв, якому не вдалося обійти путінський режим, сьогодні, 7 квітня, вийшов з в'язниці.

У 2012 році чоловіка звинуватили в організації масових заворушень під час акції протесту на Болотній площі. Його засудили до 4,5 років відбування колонії загального режиму в Красноярську. Точно така ж доля спіткала і Сергія Удальцова.

Вони обидва подавали прохання про умовно-дострокове звільнення, проте отримали відмову. Незважаючи на те, що терміни активістам дали однакові, Сергій Удальцов залишився в колонії.

Зараз Развозжаєв планує працювати по курсу демократизації суспільства, щоб пересічна людина, яка вийшла на площу відстояти свої права, могла розраховувати на соціальну справедливість.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що російський опозиціонер Олексій Навальний стрімко завойовує довіру населення.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще