Одіозний російський політик і лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський, після візиту в Туркменістан, отримав безліч подарунків і почесний титул старійшини.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Настільки високий титул йому вручив президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов. Жириновський з рук глави держави отримав нагрудний знак і посвідчення про присвоєння звання "Почесного старші народу".

Цим нагородження не закінчилося. Скандальному російському політикові подарували туркменський національний халат, традиційний головний убір і пояс.

Жириновський, в свою чергу, засипав компліментами туркменів і заявив, що завжди з теплом ставився до них. Жителі Туркменії, за його словами, "зберігають прекрасні мудрі традиції, що передаються з покоління в покоління".

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, представник МЗС Росії Марія Захарова зганьбилася під час підготовки виступу про ракетний удар США в Сирії.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще