Російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський виступив на захист зампостпреда Росії при ООН Володимира Сафронкова, який дозволив собі хамство по відношенню до представника Великобританії в ООН Метью Райкрофта.

Жириновський назвав подібні висловлювання на кштатлт "в очі дивися, я сказав", "нормальною мовою". Про це він заявив в ефірі одного з прокремлівських телеканалів.

При цьому політик абсолютно впевнений, що тільки подібна риторика змусить інших поважати росіян та прислухатися до їх слів.

"Заговорила російська дипломатія нормальною мовою, дала Північна Корея по морді хваленій Америці, сирійська армія має отримати справжню підтримку, щоб більше ніякі "Томагавки не падали на її землю", – заявив він.

Жириновський додав, що зміни дипломатичної риторики в ООН він чекав 50 років. При цьому він пообіцяв, що якщо глава МЗС Сергій Лавров не затвердить Сафронкова постпредом в ООН, то ЛДПР вимагатиме відставки глави зовнішньополітичного відомства.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", один з японських телеканалів поставив російського президента Володимира Путіна на вершину бандитського трикутника. Компанію йому склали сирійський диктатор Башар Асад та лідер Північної Кореї Кім Чен Ин.