Лідер ЛДПР Володимир Жириновський, відомий своїми скандальними висловлюваннями, зробив інтригуючи заяву. Він припустив, що російський президент Володимир Путін, можливо, і не братиме участі у виборах.

Про це він заявив в інтерв’ю одному з телеканалів.

"Ще не відомо. Не поспішайте. Він любить робити оригінальний хід. Його ставленик має більше можливостей", - відповів політик на питання журналістів про плани Путіна щодо участі у перегонах за крісло глави держави.

Також Жириновський надав перевагу збереженню інтриги і не назвав імені ймовірного наступника Путіна. Він лише сказав, що остаточне рішення ще не прийняте, але наголосив: це буде явний представник кремлівської угруповання.

"Там чоловік десять є. Вони вирішать. Вони ще не вирішили. Всі рішення будуть прийняті в грудні. Під Новий рік подаруночок буде", - відрізав Жириновський.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше в російській пресі цитували прогноз політолога Станіслава Бєлковського, який казав, що місце Путіна може зайняти не прем'єр Дмитро Медведєв, а колишній охоронець президента Олексій Дюмін.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", свого часу лідер ЛДПР запропонував переписати історію і зробити річницю Жовтневої революції днем траура.