Рятувальники дістали з-під грунту, що внаслідок зсуву накрив село Аюу Ошської області в на півдні Киргизстану, тіла двох дівчаток, яким було два та 12 років.

Про це повідомляє МНС республіки.

Оперативно-розшукові заходи на місці трагедії ще тривають. Рятувальники припускають, що під руїнами семи знищених зсувом будинків можуть знаходитися 24 людини, у тому числі – дев’ятеро дітей. Знайти їх живими співробітники МНС уже не сподіваються.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", зсув стався у гірській місцевості. Минулої зими тут постійно йшли дощі, тому п'ять тисяч населених пунктів країни опинилися у зоні ризику.

Село Аюу мали переселити ще 20 років тому. За кілька днів до зсуву людей попередили про високу ймовірність стихійного лиха і порадили виїхати із зони ризику.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Після загибелі стількох громадян в країні оголосили триденну жалобу.