Зять президента США Дональда Трампа Джаред Кушнер отримав посаду старшого радника голови Білого дому та пройшов обов'язкову процедуру декларування доходів.

У декларації значаться доходи виключно Кушнера та його дружини Іванки Трамп і не стосуються статків самого президента.

На 54 сторінках зять американського лідера вказав, що за 2016 та 2017 роки разом з дружиною заробив 195 млн доларів. Більшу частину цієї суми склали кошти від продажу активів.

Бізнес Іванки Трамп з виробництва парфюмів та одягу оцінюється у 50 млн доларів, а її частка у Trump International Hotel - 5-25 млн доларів. Зазначимо, що донька президента ще не подавала декларацію.

Загальна вартість активів Кушнера і Трамп оцінили у 240-740 млн доларів. При цьому автори декларацій самостійно оцінюють суми, використовуючи нікому не відому методологію.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За даними Financial Times, адміністрація Дональда Трампа є однією з набагатших в історії США.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дональд Трамп образився на журналіста через незручне питання та демонстративно залишив Овальний кабінет.