У мережі з'явилося відео з камери спостереження одного з магазинів Стокгольма, яка зафіксувала теракт в місті.

Відеоролик опублікувало видання Daily Mail в Youtube. На кадрах видно, як безліч людей біжить по вулиці і намагаються сховатися в приміщенні. Через кілька секунд на величезній швидкості проноситься вантажівка.

Теракт в шведській столиці стався 7 квітня. В результаті чотири людини загинули на місці і ще 15 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Пізніше виявилося, що вантажівка, яку використовували для теракту, викрали напередодні у однієї з броварень.

Поліції вже вдалося одного з організаторів терористичного нападу. Саме він був за кермом вантажівки в момент нападу. Автомобіль зупинився лише після того, як врізався у вітрину магазину.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, шведська поліція затримала співучасника теракту в Стокгольмі. Він знаходився в передмісті столиці Швеції на момент проведення спецоперації правоохоронців.