Британська столиця знову спільно з союзниками обговорить нові санкції щодо Російської Федерації.

Про це в ефірі одного з британських телеканалів заявив глава МЗС великої Британії Джеремі Хант, коментуючи звинувачення Нідерландами російських спецслужб в кібератаці на Організацію по забороні хімічної зброї (ОЗХЗ).

Джеремі Хант
Джеремі Хант

"Через наші інститути, включаючи ЄС, ми працюватимемо з союзниками, щоб оновити режим санкцій для запобігання використання хімічної зброї і боротьби з нею, боротьби з ворожою активністю в кіберпросторі та покарання за порушення прав людини", — сказав Хант.

Антиросійські санкції
Антиросійські санкції

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

За його словами, міжнародне співтовариство розширюватиме розуміння того, що робить і намагається зробити ГРУ Росії в європейських країнах.

"Ми проливатимемо світло на їх діяльність, ми розкриємо їх методи і ми поділимося цим знанням з нашими союзниками", заявив Хант.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після 60-річної дії офіційний Вашингтон заявив про розірвання Договору про дружбу з Іраном: Білий дім звинуватив Тегеран у зловживанні положеннями, які входять до документу. Про це в середу, 3 жовтня, на брифінгу заявив державний секретар Сполучених Штатів Майк Помпео.

"Сполучені Штати припиняють Договір про дружбу з Іраном від 1955 року. Якщо відверто, то це рішення прострочене на 39 років", - заявив американський дипломат.

Помпео зазначив також, що в липні Міжнародний суд ООН розглядав скаргу Ірану на США: нібито ті своїми санкціями суперечать Договору.

Варто нагадати, що США та ЄС за останні 5 неповних років регулярно вводили санкції проти агресії Росії. Міжнародні санкції проти Росії почали впроваджувати США, Євросоюз та інші країни світу в 2014 році після анексії Росією Криму і початку збройної агресії на Донбасі.

Нагадаємо, у США відкрито заговорили про ракетний удар по Росії.

Як повідомляв Знай.uа Путін начинив Крим ядерною зброєю: заява Клімкіна шокувала українців.

Знай.uа писав, у Трампа назвали справжнє ім'я Путіна.