В даний момент не найкращий час для співпраці з Російською Федерацією, все через її агресивних дій, зокрема, по відношенню до України. Про це розповіла Саломе Зурабішвілі, яка нещодавно перемогла на президентських виборах в Грузії.

Про це стало відомо завдяки її нещодавнього інтерв'ю для російських ЗМІ.

"Не думаю, що поки Росія веде себе так, як зараз, з урахуванням того, що відбувається на лінії окупації, де викрадають людей, і ця лінія рухається вглиб нашої території, все ближче до Тбілісі… з урахуванням того, як Росія зараз веде себе щодо України, не думаю, що все це означає, що ми можемо прямо зараз перейти до співпраці", – заявила новообраний президент Грузії Саломе Зурабішвілі.

За її словами, Тбілісі займає проєвропейську позицію, і якщо США і країни Європи почнуть діалог з Росією, в такому випадку Грузія не залишиться осторонь.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто нагадати, що в Грузії, за результатами підрахунку 100% голосів, новим президентом стала незалежний кандидат Саломе Зурабішвілі. Згідно з результатами ЦВК Грузії, за Саломе Зурабішвілі проголосували понад 59% виборців.

Відомо, що в президентській гонці Зурабішвілі підтримувала правляча партія Грузинська мрія. Про це стало відомо завдяки повідомленням грузинських ЗМІ. А от кандидат від опозиційної партії Єдиний національний рух Грігол Вашадзе отримав 40,48% голосів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що керована навченими сирійцями система ППО С-300 збила військовий літак Ізраїлю і чотири ракети в небі над селищем Аль-Кисві. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на інформацію джерел в органах безпеки САР.

Як повідомляють видання країни-агресора, Ізраїль було попереджено про наявність в армії Асада цієї системи, а також про наказ уражати цілі в разі входження в зону роботи сирійських сил ППО. Щодо пілота збитого ізраїльського літака, його доля поки невідома. Крім збитого ізраїльського військового літака, сирійські системи ППО вразили також чотири ракети.

Нагадаємо, Росія перекрила сотні суден в Азовському морі, українські порти зазнають шалених збитків.

Як повідомляв Знай.uа Ісус христос явився Путіну, але охорона його затримала.

Знай.uа писав, Пєсков солодко заспівав про переговори і мир: найкращий друг України.