Голова Демократичної партії в Сенаті США Чак Шумер виступив із заявою, що американський президент погрожував йому продовжити "шатдаун" на місяці або роки.

Передає Bloomberg.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

"Лідер демократів в Сенаті Чак Шумер розповів, що він попросив президента Трампа "відкрити уряд і дати нам продовжити переговори, на що, за словами Шумера, Трамп пригрозив продовжити частковий шатдаун "на місяці або навіть роки", якщо необхідно", - говорять в агентстві.

Нагадаємо, Трамп погубив США: найбагатша країна з найбільшим боргом

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Державний борг США за час перебування Дональда Трампа при владі виріс на рекордні 2 трильйони доларів.

Відповідні дані нещодавно оприлюднило Міністерство фінансів США. Крім того, в Мінфіні зазначили, що під час президентства Трампа держборг досяг максимуму за останні сім десятиліть.

З початку 2017 року держборг зріс на 10%. В даний час він фактично досягає позначки 22 трильйони доларів. Рівень держборгу почав вирівнюватися на початку президентського терміну Трампа, однак знову почав різко зростати в 2018 році. За підрахунками Бюджетного управління Конгресу США (CBO), в 2018 року борг сягав 78% ВВП, і це рекордний показник з 1950 року.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Трамп познущався над мексиканцями з допомогою “Ігри Престолів”: Стіна близько

Президент США Дональд Трамп використовувала слоган з відомого телесеріалу "Гра престолів".

Трамп опублікував фото на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якому є напис "The Wall Is Coming" ("Стіна близько"). Таким чином президент Америки зробив фотоколаж про будівництво стіни від мігрантів на кордоні з Мексикою. Слоган написаний фірмовим шрифтом з серіалу.

Також Знай.uа" писав про те, що Військові бази США з'являться в Бразилії: Путін дістав

Бразильський президент Жаир Болсонару, нещодавно обійняв свою посаду, заявив про намір розмістити у себе в країні військові бази США. Поки не названо точних дат, коли це станеться – Болсонару лише зазначив, що не виключає таку можливість. Причиною стала підтримка страном-агресором Росією Вэнесуэлы.

Як сказав Болсонару, "Дивлячись на те, що відбувається в світі, ніхто не знає, чи не доведеться Бразилії обговорювати це питання в майбутньому",