Друга зустріч глави Білого дому Дональда Трампа і лідера Північної Кореї Кім Чен Ина може відбутися в лютому у В'єтнамі. З такою пропозицією США звернулися до КНДР, повідомила японська газета Yomiuri Shimbun, посилаючись на джерела, знайомі з ситуацією.

Пхеньян відповів, що розглядає цю пропозицію, але поки не дав на нього офіційної відповіді.

Раніше повідомлялося, що з'явилася інформація про можливу зустріч лідера Північної Кореї Кім Чен Ина і президента США Дональда Трампа. Глава КНДР розповів, коли може відбутися нове побачення.

Про це стало відомо завдяки повідомленням агентства AFP.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За інформацією журналістів, лідер КНДР сказав, що готовий зустрітися з президентом США Дональдом Трампом "в будь-який час".

Варто нагадати, що президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган дав доручення главі МЗС країни Мевлют Чавушоглу підняти питання про вільний прохід через Керченську протоку і повернення захоплених Росією українських кораблів. Про це народний депутат України Мустафа Джемілєв повідомив в інтерв'ю виданню Укрінформ.

"Глава МЗС Туреччини Мевлют Чавушоглу сказав, що президент Ердоган дав йому доручення на всіх платформах піднімати питання про вільний прохід Керченською протокою і необхідність повернення наших суден, захоплених у полон", - наголосив Джемілєв.

Раніше повідомлялося, що президент РФ Володимир Путін не привітав українського гаранта Петра Порошенка з Новим роком – його прізвища не виявилося серед світових лідерів. Про це стало відомо з привітання, опублікованого на сайті Кремля. Загалом Путін відправив листи представникам близько 40 держав. Зокрема, президенту США Дональду Трампу.

У вітальній листівці заявив про готовність Росії до діалогу. Новорічні привітання від глави Російської Федерації надійшли також президенту Білорусі Олександру Лукашенко, канцлеру Німеччини Ангелі Меркель і сирійському лідерові Башару Асаду.

Нагадаємо, США припинили своє членство в ЮНЕСКО: внески не платять вже понад 7 років.

Як повідомляв Знай.uа, мрійники Путіна назвали дату запуску "Північного Потоку-2".

Знай.uа писав, Путін до смішного просто підлизався до Трампу: з наступаючими.