Читачі Знай.uа гостро відреагував на критику Петра Порошенко на адресу Володимира Зеленського після публікації даних екзит-полу. Користувачів обурило звернення, яке чинний президент зробив через Twitter.

"Дякую українцям, які в усьому розібралися, відділили зерна від полови. Дякую за те, що, судячи за екзит-полами, надали можливість продовжити боротьбу за Україну в другому турі, в той час, коли Москва сподівалася на свою перемогу вже сьогодні. Хотів би окремо сьогодні звернутись до молодого покоління. Ви бачите зміни в країні, але хочете щоб вони були швидшими, глибшими і якіснішими. Я зрозумів мотиви вашого протесту. Я вас почув. Прошу, почуйте і ви мене. Все що ми робили протягом 5 років - для майбутніх поколінь. Вам, українці, вирішувати, яким курсом далі піде країна, хто буде верховним головнокомандувачем, хто представлятиме Україну на міжнародних зустрічах із західними лідерами, та і в розмовах з Москвою. Так, і з Росією так чи інакше за великим столом з нашими європейськими та американськими партнерами прийдеться говорити. Але представлятиме її не Максим Галкін чи Євгеній Петросян, а, так, щоб ви знали про всяк випадок, Володимир Путін", - прокоментував Петро Порошенко.

Крім того, на брифінгу Порошенко заявив, що вважає Зеленського "маріонеткою Коломойського".

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Доля так розпорядилася, що звела мене в другому турі, я не соромлюся це говорити, з маріонеткою Коломойського. Коломойському ми не дамо жодного шансу", - сказав він.

Користувачі пишуть, що розчарувалися в Порошенку, особливо після цих слів.

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський у своєму виборчому штабі відсвяткував перший день виборів.

Раніше Знай.uа повідомляв, Анатолій Гриценко зробив гучну заяву.

Також Знай.uа писав, поліція відкрила десятки кримінальних справ через порушення на виборах в Україні.