Петро Порошенко дав офіційну згоду щодо участі у дебатах із Володмиром Зеленським перед другим туром виборів президента України.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Про це повідомляє Громадське з повиланням на заяву спікера штабу чинного глави держави.

Володимир Зеленський та Петро Порошенко

"Президент буде брати участь у дебатах 19 квітня, тому що цього вимагає закон. В законі не написано приходити на стадіон. У нормі закону написано, що передбачено участь у дебатах на Громадському телебаченні… Не виключено, що Порошенко зможе прийти 19 квітня на НСК "Олимпийский", але тільки в тому випадку, якщо у нього буде вільний час від виконання обов'язків", - заявив спікер штабу Порошенка Олег Медведєв.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Окрім того він додав, що пропозиція президента провести перші дебати з Володимиром Зеленським 14 квітня на "Олімпійському" залишається в силі, але не скасовує дебати 19 числа на Громадському.

Нагадаємо, вся Україна в очікуванні другого туру виборів президента, всі пліткують про перемогу того чи іншого кандидата.

Володимир Зеленський та Петро Порошенко
Володимир Зеленський та Петро Порошенко

Український політолог та соціолог Віктор Небоженко поділився своїми думками у соціальній мережі Facebook на рахунок того, що буде, якщо Порошенка підпустити ще на один термін до влади і висновок один: він буде мстити.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Україна завмерла у очікуванні другого туру виборів президента - "час Х" настане вже дуже скоро - люди зроблять свій вибір між Володимиром Зеленським та Петром Порошенком вже 21 квітня.

Володимир Зеленський та Петро Порошенко
Володимир Зеленський та Петро Порошенко

Знай.ua вирішив дослідити електоральні вподобання українців.

Так на Telegram-канал znajua стартувало соціальне опитування "За кого ви віддасте свій голос у другому турі?"

Українці взялися активно висловлювати свої думку. За результатами онлайн-голосування, лідером перегонів із величезним відривом від опонента стає Володимир Зеленський із результатом у 78%. Чинний глава держави Петро Порошенко, у свою чергу, набрав лише 22% голосів українців.

Також Знай.ua писав про те, що у ЦВК заявили, що чинний закон України "Про вибори президента" не обумовлює необхідний рівень володіння українською мовою кандидатами на пост президента.