У середу, 10 квітня, команда кандидата в президенти Володимира Зеленського запитала українців, яке питання вони б поставили чинному главі України Петру Порошенку на дебатах. Як зазначили в ЗеКоманді, варіацій було багато, а питання всього одне.

Відео з'явилося на офіційному YouTube-каналі коміка «Зе!Президент».

Так, українці поставили б Порошенко такі питання: «Петро Олексійовичу, чому ви не думаєте про народ?», «На що ви сподіваєтеся?», «Як жити президенту, який весь час не стримує обіцянок?», «Коли закінчиться війна?», «Коли буде мир в Україні?», «Коли ми станемо жити достойно?», «Коли ти підеш, барига?».

Деякі опитувані відповіли, що запитань у них немає, тому що «це безглуздо, і так все зрозуміло».

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Петро Порошенко

Раніше ми писали про те, що Володимир Зеленський, який з великим відривом переміг конкурентів у першому турі виборів, звернувся до Збройних сил України, заявивши, що не підведе їх і поверне в Україну всіх полонених.

Шоумен записав нове відеозвернення, в якому висловив подяку всім військовим, які стали на захист України від російської агресії. До українських бійців зі словами подяки звернулися і колеги Зеленського, актори «Кварталу 95» Олександр Пікалов та Євген Кошовий.

Нагадаємо, головний радикал України Олег Ляшко заявив, що не збирається підтримувати 21 квітня ні діючого гаранта Петра Порошенка, ні його суперника — коміка Володимира Зеленського. Про це він офіційно заявив під час виступу з трибуни українського парламенту.

Як повідомляв портал Знай.uа, телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував "список Зеленського", який містить призначення топ-чиновників на головні посади країни у випадку перемоги слуги народу на виборах.

Також портал Знай.uа писав, що перед другим туром президентських виборів в Україні пройдуть зустрічі президента Франції Еммануеля Макрона з президентом України Петром Порошенком і кандидатом у президенти Володимиром Зеленським.