Дебати Петра Порошенка і Володимира Зеленського будуть проведені 19 квітня.

Дивитися дебати онлайн можна на багатьох ресурсах, включаючи трансляцію "Радіо Свобода" і "112 Україна".

Місце проведення - НСК "Олімпійський"

Дебати на НСК "Олімпійський
Дебати на НСК "Олімпійський

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто нагадати, що Дружина кандидата в президенти України Володимира Зеленського, Олена рассказала як вона реагує і всі рідні на ті образи, які доводить чути і читати в соцмережах.

Про втому всієї родини від образ на адресу чоловіка пише "Апостроф".

За словами Олени, вони намагаються мінімізувати проведення часу в соцмережах, де кожен день стикаються з грубою критикою і образами в адресу кандидата в президенти Зеленського.

"Ми намагалися перед сном не читати Фейсбук. У нас був договір, що перед сном і відразу після пробудження не читаємо. Десь тиждень ми протрималися (сміється). Потім він заходить і питає, що я читаю, а я йому: книжку (сміється). Але треба як-то, звичайно, від цього утримуватися, бо нерви не залізні", - говорить вона.

Ще ми писали, що Штаб чинного президента і одночасно кандидата в президенти України Петра Порошенка запропонував провести дебати на НСК "Олімпійський" безпосередньо в фан-зоні, а не на сцені.

Про це заявив глава парламентської фракції "Блок Петра Порошенко" Артур Герасимов, пише POLITEKA.

Він вважає неправильним, що кандидати на пост глави української держави під час дискусії будуть перебувати на сценах. За його словами, більш доцільним буде спуститися в фан-зону.

Артур Герасимов

"Ми пропонуємо команді Володимира Зеленського повернутися до організації дебатів всередині стадіону, серед людей, у відкритій фан-зоні. Два мікрофони, ведучий та дебати по суті. Шоу нехай залишаються на сценах, а країна хоче побачити, яким буде її майбутнє від одного і іншого кандидата", – повідомив він.

Нагадаємо, Аваков терміново звернувся до українців перед дебатами Зеленського і Порошенка

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Дебати Зеленський - Порошенко паралізували Київ

Також "Знай.ua" писав про те, що Гордон заявив про загрозу життю Зеленського на дебатах