Екс-кандидат у президенти Степан Барна записав відеозвернення до українців, в якому прокоментував вибори в нашій країні і розповів, чим планує займатися і далі на посаді голови Тернопільської ОДА. Ролик розміщено на сторінці чиновника в Facebook.

Місцем запису Барна вибрав гору Бона в Кременці, де здійснюється будівництво дороги, яка з'єднає Тернопіль з Кременцем та Дубно.

Кременець, гора Бона. Про вибори і життя!

Geplaatst door Степан Барна op Dinsdag 23 april 2019

Свою промову він почав з результатів виборів: "Хочу подякувати тих виборців, які прийшли на дільниці 21 квітня і проголосували. Тим самим вони показали, що Україна – демократична країна і у неї є бачення розвитку країни, як європейської. Хочу подякувати всім, хто працював і працює в напрямку розвитку української армії, української церкви, щоб Україна стала повноцінним членом НАТО і Європейського союзу".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Що стосується будівництва дороги, то з цього приводу Барна розсипався в подяках Гройсману і Порошенку, а також розповів, що Кабмін виділив 270 мільйонів гривень для завершення реконструкції траси.

Степан Барна

Далі він сказав: "Хочу зазначити, що належу до тих 25 відсотків жителів України, які незмінно вважають, що шлях України – це шлях країни до ЄС і НАТО. Хочу також подякувати президента України, Петра Порошенка за те, що він надав довіру всій нашій команді".

Що стосується новообраного президента, то Барна заявив, що після інавгурації покладе перед ним заяву про відставку. Він зазначив: "Я категорично, принципово буду стояти на позиції щодо недопущення приходу до влади людей, які знищували країну впродовж багатьох років і намагалися загнати її в російське ярмо. Для мене і далі важливим буде питання повсюдного впровадження української православної церкви. Для нас важливим є відстоювання інтересів простих, незахищених верств населення".

Степан Барна

Він угледів збільшення усіх категорій бюджетів і анонсував їх подальше зростання. На закінчення він запросив Зеленського на Тернопільщину, на гору Бона, яка, за словами Барни, відома своїми козацькими традиціями, історією, яку всі намагалися перемогти, але це нікому не вдалося.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що користувач Андрій Воронов пролив світло на поразку чинного президента Петра Порошенка на виборах і поділився думками про те, з яким "обличчя" політик повинен покинути свою посаду.

Як повідомляв портал "Знай.uа": поки Володимир Зеленський святкує перемогу на президентських виборах, чинний гарант Порошенко будує плани на своє подальше майбутнє. Не так давно він заявив, що ще повернеться на Банкову після наступних президентських виборів. Однак українці не могли залишити просто так в спокої Петра Олексійовича, тому придумали йому заняття, як мінімум на наступні 5 років. Про це повідомив юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Також "Знай.uа" писав, що журналіст Дмитро Гап прокоментував порівняння чинного президента Петра Порошенка з одіозним прем'єр-міністром Великобританії Уїнстоном Черчіллем, який очолював країну в 40-их роках минулого століття в розпал Другої світової війни.