Команда Зеленського попереджає, що в інтернеті періодично з'являються фейкові новини, які стосуються політика.

Відповідний пост опублікували в Telegram-каналі політика.

"Кожен день ми зустрічаємо велику кількість фейкових новин, неофіційних записів тощо.

Говоримо вам, що Команда Зеленського та партія "Слуга народу" не збирає ніяких мітингів чи зустрічей! Всю інформацію ми надаємо тільки в офіційних зверненнях і тільки на офіційних сторінках.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Більше того, ми просимо не організовувати такі зустрічі! Адже вони є незаконними і, повторюємо, неофіційними! А значить їх створення і участь несе за собою відповідальність перед законом!

А у разі, коли ви знаходите схожі новини, ми радимо не звертати на них уваги!"

Варто нагадати, що Володимир Зеленський прийняв рішення не розлучатися зі своєю частиною бізнесу, а зібрався передати її з гарантіями повернення через 5 років, пише Годину Пік.

Бізнес-партнер новообраного президента Сергій Шефір розповів: "Він вийшов. Може там один-два підписа залишилися. Віддав комусь свою частку. Може мені, може Борису, я не пам'ятаю. Це настільки погано, тому що ні я, ні Борис його точно не підставимо і не підведемо".

Крім цього, Шефір зазначив, що Зеленський залишив у своєму розпорядженні кілька брендів, а також в подальшому буде отримувати дивіденди від авторських прав. Він розповів і про терміни укладеної угоди. Згідно домовленості, до слуги народу повернуть його частку по закінченню п'ятирічного строку.

Бізнес-партнер Зеленського також розповів, що в листопаді минулого року новообраний гарант виступав на дні народження у одного з великих підприємців в той час, як планував балотуватися в президенти. Шефір резюмував: "Тому що треба було заробляти гроші. Тому що це нормальне ставлення і його робота

Нагадаємо, Пальчевський розповів про важке рішення Зеленського

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський зустрівся з головними рабинами України

Також Знай.ua" писав про те, що Зеленський прокоментував трагедію в Шереметьєво