Державне Бюро Розслідувань почало розслідування по другій поданій заяві про земельні махінації Віталія Кличка.

Цю інформацію повідомляє на своїй сторінці у Facebook юрист Марина Парінова.

До інформації про розслідуванні вона прикріпила витяг з Єдиного реєстру досудових розслідуванні з номером 62019000000001069 згідно з яким подано заяву про можливі незаконні дії київського міського голови Віталя Кличка при укладенні договору оренди землі за адресою вул. Ямська, 23 літера "Б" з ТОВ "Техмонтажплюс".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що рано вранці 11 липня на пішохідно-велосипедному мосту в Києві знову з'явилася тріщина.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", мер Києва Віталій Кличко заявив, що будівництво Шулявського шляхопроводу в столиці може затягнутися через знесення п'ятого цеху заводу "Більшовик".

Також портал "Знай.uа" писав, що КП "Інженерний центр" уклало з ТОВ "Проектні системи Лтд" низку договорів на розробку проекту будівництва моста між парками "Хрещатий" та "Володимирська гірка" (міст Кличко) на загальну суму понад 11 мільйонів гривень.