21 липня 2019 року відбулися позачергові парламентські вибори, які дали шанс українському народу обрати новий склад Верховної Ради. Українці скористалися цим шансом по максимуму і пропустили в парламент максимальну кількість нових осіб. Однак, не на всіх округах переміг хтось новий...

парламентські вибори
парламентські вибори

В окрузі №49 Донецької області перемагає кандидат від "Опозиційної платформи — За життя" Валерій Гнатенко, якого СБУ підозрює в організації сепаратистського референдуму 11 травня 2014 року.

Зазначимо, що це округ, на якому балотувався кандидат від "Слуги народу" Зеленського Сергій Сівохо

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ми отримали попередні результати паралельного підрахунку голосів, згідно з яким наша команда випереджає Бориса Колеснікова на 3 тис. 200 голосів виборців. Однак такий результат виборів в 49 окрузі перебуває під загрозою у зв'язку зі спробами його сфальсифікувати", — йдеться на сайті "Опозиційної платформи — За життя", як повідомляє портал "Обозреватель"

Валерій Гнатенко

Зазначимо, що в першу трійку крім Сівохо входить також Борис Колесніков, який вже визнав свою поразку.

"Результати виборчої кампанії показали, що я поступився чинному мерові міста Дружківки Валерію Гнатенку", - написав він.

За даними "Антикора", Гнатенко називають "царем" Дружківки, "борцем з бандерівським свавіллям", що організував навесні 2014-го підйом прапора РФ. За час мерства його матеріальне становище неухильно покращувалось.

Нагадаємо, остаточні результати виборів: як виглядає Верховна Рада україни 9 скликання.

Як повідомляв портал Знай.uа, в штабі "Батьківщини" 21 липня панувала небачена атмосфера.

Також портал Знай.uа писав, як проголосувала Україна на парламентських виборах 2019.