На кортеж екс-президента Петра Порошенка здійснено напад. Так, після допиту в ДПУ політик сів у своє авто, і буквально через хвилину на його капот кинувся чоловік. Чоловік вискочив на капот ногами, після чого у натовпі почалася паніка і крики.

Пізніше стало відомо, що нападник - ветеран полку "Азов" Микита Макєєв з позивним Одіссей. Про це повідомляє "УП" з власних джерел.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Макєєв родом з РФ, але президент Зеленський 18 липня дав ветерану АТО українське громадянство. У минулому році в інтерв'ю "BBC Україна", Макєєв розповів, що приїхав в Україну у липні 2014 року з-за того, що у нього "загострене почуття справедливості". Після отриманої контузії він живе в Києві і допомагає базі "Азова".

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто відзначити, що за фактом нападу поліція нікого не затримала.

Нагадаємо, хто дружків Порошенко сяде першим.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ігор Лєсєв показав, як у Зеленського збулися мрії Порошенка.

Також портал Знай.ua писав, Зеленський призначив заступника глави Служби зовнішньої розвідки України.