Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко несподівано зізнався, чому Аваков досі займає посаду міністра. Так, за його словами, президент Володимир Зеленський цінує перевірену компетентність. Про це Пристайко заявив в інтерв'ю німецькій газеті "Die Welt", повідомляє прес-служба МЗС України.

"Володимир Зеленський хоче не просто замінити керівну ланку заради заміни", - сказав міністр закордонних справ .

"Він також цінує перевірену компетентність, яку Він проявив під час успішного проведення дуже складної реформи поліції. Для Зеленського це рішення не було простим, але він вибудував чітку стратегію щодо свого ставлення до членів уряду", – зазначив Прийстайко.

Арсен Аваков
Арсен Аваков

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Про це Пристайко сказав, відповідаючи на питання, чому президент Зеленський, який робить ставку на нове незаплямоване покоління, залишає на службі саме міністра внутрішніх справ Авакова, хоча існує серйозна підозра у його зв'язках з олігархами та праворадикальними об'єднаннями.

Нагадаємо, Пристайко викрив головну причину обміну Цемаха: "Повільно вмирають..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", Рябошапка терміново викликає на килим усіх прокурорів та слідчих: звідки такий поспіх.

Також "Знай.ua" писав, що генпрокурор Рябошапка зробив гучну заяву, Порошенко сяде разом з дружками.