У центрі Києва викрали очільника "Укрексімбанку" Олександра Гриценка, передає "5 канал". Як розповідають родичі Гриценка, невідомі затягнули і повантажили його у чорний автобус на очах у дитини. Все трапилось посеред білого дня під час прогулянки із дитиною. Зловмисників цей факт не зупинив.

Укрексімбанк
Укрексімбанк
Укрексімбанк, фото з архіву

Зазначається, що родина звернулася до правоохоронних органів.

Олександр Гриценко був призначений головою правління "Укрексімбанку" 1 серпня 2014 року. Гриценко змінив на цій посаді Віталія Білоуса, який очолював "Укрексімбанк" від початку 2013 року. Він отримав безстроково всі повноваження 15 серпня 2014 року.

Гриценко, фото 5 канал

Варто відзначити, що "Укрексімбанк" і група компаній "БМ", власником якої є Дмитро Єлманов, понад дев'ять років перебувають у судових процесах, викликаних несплатою останньою 584 млн грн проблемних кредитів і спробами вивести закладені активи банку в процесі контрольованого боржником банкрутства.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше у "Слузі народу" назвали точну дату місцевих виборів 2020.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, куди найчастіше дивляться депутати на роботі.