Цими днями в Івано-Франківську невідомі облили нечистотами колишнього регіонала та бізнесмена Ігоря Халаменду. Сталося це тоді, коли він саме виходив з території центрального продуктового ринку, над яким намагався повернути контроль.

Як відзначається, інцидент стався 16 листопада. Саме тоді екс-регіонал приїхав на власному броньованому позашляховику Mercedes Benz Gelandewagen на місцевий ринок, аби взяти над ним контроль.

Ігор Халаменда, фото 112.ua
Ігор Халаменда, фото 112.ua

Відтак, це не сподобалося місцевим мешканцям, які зібралися навколо базару. Під час протесту невідомий чоловік намагався облити Халаменду відром фекалій, однак, йому завадили поліцейські - затримали і склали адмінпротокол. Щоправда, друга спроба облити бізнесмена нечистотами виявилася вдалою.

Зі слів очевидців, він був дуже злий, після чого сів в автомобіль і поїхав в невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, раніше телефонна розмова Зеленського і Туска: лідери підняли важливе питання.

Також Знай.ua писав, що Зеленський спантеличив заявою до українських журналістів: "В умовах війни...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв про телефонну розмову Зеленського і Туска: підняли питання асоціації з ЄС і реформ в Україні.