На днях корпорація Facebook провела масштабну чистку соціальної мережі від пропаганди. Відтак, вони знайшли та припинили кампанію з поширювання різноманітних посилань на підтримку президента США Дональда Трампа.

Як відзначається, у Facebook закрили 610 акаунтів, 89 сторінок і 156 груп. Окрім цього, заблокували 72 акаунта і в Instagram. Зауважується, що на організацію і просування кампанії стосовно майбутніх виборів у США було витрачено близько 9 млн доларів.

Підкреслюється, що це в сто разів більше витрат Росії на кампанію під час виборів в США в 2016 році.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Нагадаємо, що палата представників Конгресу США затвердила статті звинувачення в рамках процедури імпічменту президента США Дональда Трампа. Відповідне рішення прийняли на засіданні Палати представників. Так, першу статтю звинувачень про те, що він зловживає владою, підтримало 230 конгресменів, а проти було 197. Також і другу статтю з приводу перешкоджання роботі Конгресу підтримала більшість конгресменів

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, в Білому домі висловили впевненість у тому, що зустріч президентів США Дональда Трампа і Володимира Зеленського відбудеться.

Також портал Знай.ua писав, що палата представників Конгресу США затвердила статті звинувачення в рамках процедури імпічменту президента США Дональда Трампа.