Вже третій тиждень поспіль перша леді України Олена Зеленська бореться з китайським вірусом

Як повідомило видання "Главком", посилаючись на власні джерела, перша леді знаходиться в стаціонарному відділенні лікарні "Феофанія" в Києві.

Наголошується, що медичні працівники лікарні дотримуються суворого захисного режиму, відвідують дружину президента в захисних костюмах.

"Медики весь день ходять навколо Зеленської. Вони змушені використовувати памперси, щоб не відлучатися в туалет і не порушувати захист", – розповіло джерело в лікарні.

Олена Зеленська, фото з Instagram
Олена Зеленська, фото з Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Слід нагадати, що Олена Зеленська заразилася, стало відомо 12 червня, а через чотири дні її госпіталізували. Був озвучений діагноз: "двостороння полісегментарна пневмонія середнього ступеня тяжкості".

Єдиний раз, коли Зеленська дала про себе знати під час хвороби – це день медика 21 червня. Тоді вона несподівано опублікувала в соцмережах емоційне звернення до всіх представникам це професії.

"Сьогодні хочу подякувати вам особисто, щиро, від усього серця. Я знаю, що моє здоров'я – в надійних руках… Бажаю, щоб перемог у ваших пацієнтів було в рази більше, ніж поразок. Гідних умов, щоб професійно реагувати на біль і успішно лікувати його. Цінуємо і ще раз переконуємося: без вас нам – ніяк", - написала Зеленська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, інфіковану Олену Зеленську випустили з лікарні – що відомо про самопочуття першої леді.

Як повідомляв Знай. ua, у Черкасах від covіd-19 помер хірург — життя його брата коронавірус забрав у Львові.