Президент Петро Порошенко прокоментував попередні результати референдуму в Голландії і нагадав, що він має консультативний характер, а його рішення ніяк не вплине на просування України в бік Європи. На референдумі як формі прояви демократії місцеві жителі висловили свою думку з цього питання.

Глава держави наголошує, що на даний момент останнє слово за політикам, багато з яких підтримують європейський вектор розвитку України, про що свідчить ратифікація парламентом Асоціації, хоча перед референдумом це рішення відкликали.

"Хотів би всім нагадати, що справжня мета організаторів референдуму - це не Угода про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Це атака на єдність Європи, атака на поширення європейських цінностей", - передає коментар глави держави офіційний сайт.

Порошенко подякував усім жителям Голландії, яких по екзит-полу 39 відсотків, за те, що проголосували "за". Незважаючи на велику кількість голосів "проти" Україна не зійде зі шляху євроінтеграції.

Читайте також: У результатах референдуму винен Порошенко - Найєм

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що голландський сенатор Сібе Шаап повідомив, що президент Росії Володимир Путін платити політикам, щоб вони перешкоджали Асоціації України з ЄС.