Мер Львова Андрій Садовий збирається судитись з телеканалом ZIK через звинувачення в корупції, співпраці з російськими спецслужбами та зловживаннях. Восени 2015 року на телеканалі ZIK вийшов майже 80-хвилинний фільм з різкою критикою діяльності Садового на посаді мера, розповідає "Главком".

На сьогоднішній день юристи ще опрацьовують позов. Перш, ніж судитися мер Львову збирається звернутися до телеканалу, щоб вони самі осмислили цей фільм і дали свою думку.

"Я ніколи не мав досвіду судових процесів із телеканалами чи журналістами. В цьому плані я намагаюся бути якомога толерантнішим. Якщо ви проаналізуєте медіа-простір Львова, то виявите, що найбільш опозиційною до мене особисто є газета "Ратуша", яка фінансується із місцевого бюджету. Я спокійно до цього ставлюсь" - розповідає Андрій Садовий.

Читайте також: На наступних виборах Садовий планує очолити уряд

Фільм телеканалу ZIK показували в багатьох областях нашої держави, викупляючи ефірний час за великі гроші. Коментуючи цей факт, Садовий говорить: "Я за критику. Та я проти обливання брудом. Хоча в деяких містах телерадіокомпанії відмовились його транслювати попри ті гонорари, які вони могли отримати. Коли цей фільм вийшов на телеканалі ZIK, я думав, що це така локальна ініціатива, але потім я зрозумів, що це загальнодержавна ініціатива. Тому мені це дало більшу площину для роздумів".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Андрій Садовий наполягає, що не мав жодних конфліктів з керівником ZIKу. В той же час, власник телеканалу ZIK Петро Доманський розповів в інтерв'ю "Главкому", що мер Садовий обіцяв йому віддати в оренду на 10 років за 1 гривню не тільки стадіон "Україна", а й 17 гектарів землі навколо, але чомусь не виконав обіцянку.