Колишній заступник Генерального прокурора Віталій Касько дав брифінг в Києві і розповів про те, як йому вручили підозру у вчиненні злочину, а також мотиви, які до цього призвели. Касько стверджує, що справу проти нього завели, щоб він виїхав з України. На цьому наполягали ще раніше, але він не піде на провокацію.

"Я навідріз відмовився країну залишати і готовий відстоювати свої права в будь-яких судах і будь-яких правоохоронних органах", - повідомив він, передає Новое время.

Касько спростував звинувачення в його бік і заявив, що справа проти нього сфабрикована і не обгрунтована. Екс-чиновник запевняє, що документи, які йому так і не вручили за правилами, сфабриковані і в них немає нічого справжнього.

На його захист став глава МВС Арсен Аваков, який прокоментував ситуацію у своїй сторінці в Facebook. Головний реформатор в МВС впевнений, що процес проти Каська є "негарним вульгарним зведенням рахунків", хоча він уточнює, що не знає про подробиці справи і прорахунки екс-заступника Віктора Шокіна.

Читайте також: ГПУ "зіллє" Каська заради реанімації старої системи

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, що прокурор ГПУ Владислав Куценко сьогодні заявив, що Віталію Каську вночі на вулиці вручили і оголосили підозру у вчиненні злочину, пов'язаного з шахрайством з нерухомістю. Раніше в мережі з'являлися відомості про те, що Касько приватизував службову квартиру.