В уряді Польщі не схвалюють призначення Лєшека Бальцеровича представником Петра Порошенка, пояснюючи це тим, що Бальцерович причетний до корупційних скандалів та став причиною банкрустсва багатьох великих підприємств. Про це повідомив депутат від ВО "Батьківщина" Андрій Павловський на своїй сторінці в Facebook.

"В уряді Польщі обурені, тим що Порошенко призначив Бальцеровича своїм представником! Міністр юстиції та генеральний прокурор Польщі Збігнєв Зьобро скептично висловився про роботу Лешека Бальцеровича в Україні.", - повідомив Павловський.

Також нардеп процитував Зьобро з його сторінки в Twitter, де польський політик дуже критично відгукнувся про Бальцеровича.

Читати також: Бальцерович розділив Польщу на багатих та бідних

"Часи Бальцеровича в Польщі: скандали Fozz, алкогольний та інші, розорені фабрики та державні рільничі господарства, за копійки продані банки. Боже, Україну збережи!" - написав Зьобро.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, сам Бальцерович повідомив, що він не переїде до Києва, а буде працювати дистанційно, відвідуючи Україну лише декілька разів щомісяця.