Кандидат на пост глави Лібертаріанської партії в США Джеймс Вікс вирішив агітувати за себе вельми оригінальним способом. Під час з'їзду партії, виступаючи на трибуні, він влаштував шоу з роздяганням. Відео з фіксацією цієї "хореографічної постановки" вже незабаром розмістили в соціальній мережі Youtube.

Коли член партії Вікс вийшов на трибуну з промовою, нічого не обіцяло такого гарячого розвитку подій, пише "Сегодня".

Політик почав з цілком пристойних питань, таких як про вільний ринок, наприклад. А далі пішла тема нудистів. Аби привернути більше уваги до неї, Вікс став роздягатися прямо на трибуні, пританцьовуючи при цьому.

Читайте також: Мама подарувала на день народження 8-річному сину стриптизерку (відео)

Варто відзначити, що присутні на з'їзді поділилися на два табори. Ті, кому сподобався перфоманс епатажного Вікса, навіть намагалися засунути йому гроші у труси. Їх опоненти обурилися такій поведінці члена Лібертаріанської партії.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще