Сьогодні глава Кабінету міністрів Володимир Гройсман відвідав агропромислову виставку "Агро 2016". Цікаво, що глава Кабінету міністрів обійшов всі стенди, але проігнорував тільки черешню з Мелітополя і вино. Гройсман пообіцяв розробити нові способи підтримки аграріїв. Він зазначив, що Україна постачає агропродукцію в 90 країн.

"Виробника треба захищати знижуючи адміністративний тиск і відкриваючи доступ до короткострокових і середньострокових банківських кредитів", - заявив він, передає newsradio.

Найбільше часу Гройсман провів на стенді садівництва. Користуючись моментом, садівники спробували нагодувати політика великими черешнями, які виростили на станції під Києвом, також пропонували знамениті черешні з Мелітополя, але він відмовився.

Цікавий інцидент стався з Гройсманом, коли він підійшов до стенду інституту виноградарства і виноробства імені Таїрова. Директор порадив йому вживати по 50 грам вина в щодня. Прем'єр-міністр не відповів жартом на пропозицію, але охоче підійшов до директора. Він не випив вино і постійно дивився на годинник і говорив, що йому пора. Як відомо, то сьогодні відбулось засіданні Кабінету Міністрів, куди він міг поспішати.

Читайте також: Насіров судитиметься з Саакашвілі, поки обох не звільнять

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що Україна налаштовує торгівлю з країнами Африки.